0


Nyakkendőinket hagyományos módszerekkel gyártjuk. 100% selyem nyakkendőink kézzel készülnek Olaszországban. Mindegyik nyakkendő egyedi a kézműves gyártás eredményeként, amelyeket gondos válogatás előz meg.
Az olasz kézművesek garantálják a legjobb anyagok felhasználását és az összehasonlíthatatlan know-howt.
 

Az Andrew's Ties nyakkendők gyönyörű és minőségi férfi nyakkendők, klasszikus, stílusos darabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Anyagukat tekintve szatén vagy gyapjú, mintázatukban egyszínű, csíkos, pettyes vagy fanzátiamintás nyakkendők, hogy bármi megfeleljen a ruhásszekrényének!

Üzletünkben megtalálhatóak a hajtogatott, kötött vagy szőtt nyakkendők is.
 
A legtöbb ember számos nyakkendőt tart a szekrényében, de csak kevesen értenek a megfelelő nyakkendő kiválasztásának művészetéhez.
 
Egy jól megválaszott nyakkendő a férfias elegancia valódi szimbóluma, elengedhetetlenek kiegészítője a kifinomultabb öltözéknek és az elegáns megjelenésnek.
 
 

Hírlevél feliratkozás

Rólunk

Az Andrew’s Ties milánói székhelyű családi manufaktúra, amely piacvezető a férfi öltözékkiegészítők területén. Üzleteinkben több ezer különböző selyemnyakkendő mellett mandzsettagombok, ingek, valamint női blúzok, selyemsálak és kendők kaphatóak. Minden termékünk olasz stílusban, kézzel készül.

Tel: +36 30 210 7413

Email: info@andrewsties.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Pénztárhoz