0

Tavasz/Nyár 2020


Ez a tavaszi / nyári 2020-as szezon hivatalos kezdete, összegyűjtöttünk néhány érdekességet Fienzéből. Az idei szezon színe a kék, amely mind alapszínként, mind kiegészítőként egy nagy klasszikus és rendkívül jól kombinálható.
 

Idén visszatérnek a 60-as évek végére jellemző pszichedelikus élterézés motívumai. Az absztrakt nyomaton megjelenő nyakkendőfestékektől a neonfestékig friss megjelenés jellemzi ezt az irányzatot. Ez éles ellentétben áll a férfi ruházatban jelenleg alkalmazott szilárd techno tervezéssel.

Szintén teret kap a "városi felfedező" stílus. A városi kifinomultság és felkészültség keverékével ez a téma tartja szem előtt a sportos stílusok testreszabottabbá és nyugodtabbá válását. Noha a zsebek akár eltúlzottan nagyok is lehetnek, e megjelenés célja annak hangsúlyozása, hogy egy bizonytalan világban bármire készek legyünk.

Megfelelve a szezon határozottan retro hangulatának, a galléros póló messze az egyik legmeghatározóbb darabja az idei évnek. A színek közül kiemelkednek az éghajlatnak megfelelő meleg zöldek, narancsok.

Ami a színes trendeket illeti, a szuper fényes, neon kiemelő árnyalatok az idén a legdominánsabbak.  A kéttónusú neonok voltak a legérdekesebb példák, ahol az egyik rendkívül intenzív színt egy kissé tompított monokróm árnyalat emeli ki.

Firenzében is megfigyelhető volt a tompított, mégis hatásos pasztellek megjelenése.

Hírlevél feliratkozás

Rólunk

Az Andrew’s Ties milánói székhelyű családi manufaktúra, amely piacvezető a férfi öltözékkiegészítők területén. Üzleteinkben több ezer különböző selyemnyakkendő mellett mandzsettagombok, ingek, valamint női blúzok, selyemsálak és kendők kaphatóak. Minden termékünk olasz stílusban, kézzel készül.

Tel: +36 30 210 7413

Email: info@andrewsties.hu

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Vásároljon még 50 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Pénztárhoz